2011 m. sausio 28 d., penktadienis

Įdaryti grybai



Davė man mama šaldytų vokietukų (grybai tokie) galvučių, na tai sugalvojau, kad reiktų pasidaryti įdarytų grybų. Aišku, kai jau viską pasiruošiau, tik tada pasižiūrėjau kaip tie grybai atrodo, o jie buto tokie mažučiai mažučiai, tai gavosi labiau mėsos kukuliukai ant grybo lėkštučių :)

Reikės:
500g faršo;
1 didelio svogūno;
1 kiaušinio;
keleto grybų (tiek kiek žadate gaminti; labai tinka dideli pievagrybiai);
druskos,
pipirų.

Smulkiai supjaustytą svogūną truputį pakepiname keptuvėje, tada jį sudedame į faršą. Įmušame kiaušinį, įberiame druskos bei pipirų (pagal skonį).
Jei įdarote pievagrybius, tai išpjaukite jų kotus, smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į faršo masę. tada belieka prikimšti grybus, juos išdėlioti ant riebalais išteptos skardos ir kepti 200 laipsnių temperatūroje kol viršus paruduos.
Rekomenduojama pateikti su ryžiais ir baltu padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą