2011 m. sausio 28 d., penktadienis

Baltas padažas

Tai pats elementariausias padažas, kurį naudoju prie daugelio patiekalų, jis tinka beveik prie visko.

Reikės:
1 šaukšto sviesto;
1 šaukšto miltų;
1 stiklinės pieno;
druskos.

Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai pamaišykite, kad nebūtų guziukų, tada supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir padažas paruoštas.
Skanaus!

4 komentarai:

  1. Ar čia tas baltas valgyklinis padazas? Kuri pila ir ant "katlietu" ir ant žemaičių blynų? :) Ieškau to receptuko visur ir niekaip nerandu.. :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pagaliau! :D visur fokusu marokusu receptai surasyti, kas maziau virtuvei gaudosi neimanoma rast paprastu receptu, sitas paprastas ir geras aciu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Thank you very much for seeing good information.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Thanks For sharing this Superb article.I use this Article to show my assignment in college.it is useful For me Great Work. 먹튀폴리스

    AtsakytiPanaikinti