2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

Karštas šokoladas


 Nieko nėra geriau nei puodelis karšto šokolado šaltą rudens ar žiemos vakarą. Yra daug įmantrių karšto šokolado receptų, bet kai tingisi stovėti prie puodų, o norisi kažko saldaus bei sušildančio ne tik kūną bet ir sielą užtenka dviejų ingridientų - grietinės ir tirpios kakavos (Nesquik tipo). Labai greita, paprasta ir labai skanu.


Reikės:

2 šaukštai grietinės;
2 šaukštai tirpios kakavos.

Tereikia užkaisti grietinę, sudėti kakavą ir viską maišant kaitinti kol užvirs.
Patiekti galima su grietinėle, riešutais ar tiesiog vieną (kaip aš visada ir valgau :) ).

Patarimas: kad kaitinama masė nesviltų,  indą kuriame kaitinate, įdėkite į kitą puodą su vandeniu (tokiu būtu patariama ir tirpinti šokoladą).

1 komentaras: